KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi'nin 71 amatör spor kulübüne 175 bin TL tutarında spor malzemesi dağıtma töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Gençler sanal ortam yerine spor alanlarına yönelsin diye elimizden geleni yapıyoruz" dedi
Kocasinan ilçesi Sümer Tesisleri'nde yapılan malzeme dağıtım törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yirik, Ak Parti il başkanı Cahit Özden, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Belediye yetkilileri ve amatör spor kulüplerinin yöneticileri ile kulüp başkanları ve çok sayıda sporcu katıldı.
Kayseri’nin amatör spor alanında, uluslararası alanda adını duyuran çeşitli dallardaki erkek ve kız sporculara hediyeler, amatör dalda derece giren takımlara kupa ve şilt verildi.
Amatör spora her zaman gerekli katkıyı yapacaklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik," Gençleri kahve köşelerinden ve bilgisayar, internet gibi sanal ortamdan uzaklaştırmak için amatör spora her zaman gerek malzeme, gerekse tesis olarak kapımız açıktır. Gençlerimizin evlerine kapanıp sanal dünyada yaşamaları yerine spor yapmalarını arzuluyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI