ORDU (AA) - En son galibiyetini PTT 1. Lig'de Antalyaspor karşısında alan Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor, hafta sonu sahasında Nazilli Belediyespor'u yenerek galibiyet hasretini dindirmeyi hedefliyor.

Teknik direktör Sinan Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor'un bu sezon henüz galibiyeti olmadığını ve peş peşe oynadığı 20 resmi maçtan galibiyet alamadığını belirterek, "Takım en son galibiyetini PTT 1. Lig'de 14 Şubat 2015'te almış. O tarihten bu yana Orduspor galibiyetle tanışamamış. Artık bu galibiyet hasretini dindirmek istiyoruz. Sahamızda oynayacağımız maçı kazanarak yeni bir başlangıç yapmak, yolumuza umutla devam etmek istiyoruz" dedi. 

Alacakları bir galibiyetle her şeyin daha güzel olacağına inandıklarını vurgulayan Bayraktar, "Çok iyi hazırlanıyoruz. Oyuncularımın tamamı kazanmak için sahaya çıkacaklar. İnşallah uzun bir aradan sonra Orduspor'u galibiyetle tanıştırırız" ifadesini kullandı. 

Öte yandan Orduspor 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Orduspor'un zor günler geçirdiğini ifade ederek, "Geçmişte de bu tür olaylarla karşı karşıya kaldık ve biz taraftarların desteğiyle bu sıkıntıların üstesinden geldik. Geçtiğimiz yıldan bu yana azalan taraftar desteğini Nazilli Belediyespor maçıyla tekrar kazanacağız" diye konuştu.