KAYSERİ Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde oluşması sorunlarımızın çözümünde etkili olacağını söyledi. Boydak, "Hiç kuşkusuz hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde oluşması sorunlarımızın çözümünde etkili olacaktır" dedi.
KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, Kurban Bayramı nedeniyle bir açıklama yaparak, tüm sanayiciler ve İslam âleminin Kurban Bayramı'nı kutladı. Toplumda kardeşlik ortamının oluşmasının sorunların çözümünde etkili olacağına dikkat çeken Başkan Boydak, şöyle dedi:
"Bayramlar, örf ve adetlerin sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği özel günlerdir. Millet olarak hep bir arada huzurlu geleceğe, güçlü bir ekonomi ve eğitimli genç nesillerle varabiliriz. Hiç kuşkusuz hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde oluşması sorunlarımızın çözümünde etkili olacaktır. Toplum olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, Kurban Bayramının çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum."
Bu özel günlerde yoksul ve muhtaç durumdaki insanlara yardım eli uzatmanın önemine de değinen Boydak, bu yönde gerek ferdi gerekse organize şekilde çalışan tüm yardım kuruluşlarına teşekkür etti. Boydak, "Bu vesile ile başta sanayicilerimiz ve işadamlarımız olmak üzere tüm halkımızın ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyor, barışa ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Ayrıca Kayseri Sanayi Odası’nda düzenlenen bayramlaşma programına katılan Meclis Başkanı Nureddin Okandan da, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Yönetim Kurulu Üyeleri ve tüm KAYSO personelinin bayramını kutlayarak iyi bayramlar diledi.