SAMSUN Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) gönüllüleri ve Medical Park Samsun Hastanesi çalışanları lösemi hastası çocukların bayramlarını kutlayarak hediyeler verdi.
LÖSAM ile Medical Park Samsun Hastanesi çalışanları, hastanenin Çocuk Hematoloji servisinde yatan çocukları ziyaret etti. Hematoloji-Onkoloji Bölümü ve Kemik İliği Nakil Ünitesi doktorları Prof. Dr. Emel Özyürek ve Doç.Dr. Murat Elli'de gelen misafirlere eşlik ederek çocukların bayramlarını kutlayarak çeşitli hediyeler verdi. Çocuk Hematoloji servisinde yatan hastaların ve ailelerinin bayramlarını kutlayan LÖSAM yönetim kurulu üyesi Kenan Öztürk, "Çocuklarımızı ve ailelerini mutlu görmek bizleri de mutlu etmektedir. Amacımız hastalar ve ailelerinin moral ve motivasyonlarını yükseltmek. Dernek olarak bu ziyaretleri her zaman gerçekleştiriyoruz" dedi.
Prof. Dr. Emel Özyürek ise, "Her zaman yanımızda olan LÖSAM Derneği ve Medical Park Samsun Hastanesi çalışanlarına servis olarak teşekkür ederiz. Hastanemizde tedavi gören kan hastalarımızın çoğu çevre il ve ilçelerden, Çocuk Kemik İliği Nakil merkezine ise Türkiye’nin çeşitli illerden hastalar geliyor. Gerçekleştirilen ziyaretler ve hediyeler ziyaretler hasta ve hasta yakınlarına ciddi bir destek ve moral sağlıyor, onları çok mutlu ediyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI