TÜRKİYE Basketbol Süper Ligi'nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka'nın yeni sezon için geçerli VIP kartları, çarşamba günü satışa çıkıyor.
Kart bedelleri Karşıyaka Arena'da yeni oluşturulan VIB C4 ve C6 tribünleri için 1500, D ve T tribünleri için 2000, B ve C tribünleri için 2250, A tribünü için 2500, Platin tribün için ise 3000 TL olarak belirlendi. Kartlar lig, Euroleague ve hazırlık maçlarında geçerli olacak.
Euroleague maçlarında Halkapınar Spor Salonu'nun kullanılması halinde kartlar bu salonda da geçecek. Geçen sezondan VIP kartı olanlar, kartlarını cuma gününe kadar Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki basketbol altyapı ofisinden yenileyebilecek. Kaf-Kaf'ta diğer tribünler için geçerli kombineler önümüzdeki günlerde satışa çıkacak. Geçen sezon 500 VIP kart, 1500 kombine satan Karşıyaka, bu sayıyı aşmayı planlıyor.
YABANCILARINA KAVUŞUYOR
Pınar Karşıyaka, yeni sezon öncesi yabancı oyuncularına bu hafta kavuşacak. Yeşil kırmızılılarda 6 yabancıdan Colton Iverson ve A Milli Takım'dan dönen Egemen, İzmir'e geldi. Justin Carter yarından itibaren takımla antrenmanlara başlayacak. Palacios'la birlikte kadroda geçen sezondan kalan iki yabancıdan biri olan Gabriel cuma, diğer isimler ise çarşamba kentte olacak.

FOTOĞRAFLI