ŞAMPİYONLUK hedefiyle başladığı PTT 1'inci Lig'de ilk 4 haftada 5 puan toplayarak beklentilerin uzağında kalan Karşıyaka, yarın 1461 Trabzon'u ağırlayacak. Atatürk Stadı'ndaki zorlu randevu saat 19.30'da başlayacak. Geçmiş sezonlarda İzmir takımları için kabusa dönen zemini ve kapalı tribün çatısı yenilenip dışına çit bariyer sistemi kurulan dev tesis bu müsabakayla yeniden kapılarını açacak.
TRT Web Tv'den yayınlanacak maçta sadece kapalı tribüne seyirci alınacak, biletler ise 15 TL'den satılacak. Yeni Passolig alanların kart ücretleri ve biletlerini ise kulüp karşılayacak.

Yeşil kırmızılı ekipte kasığında yırtık tespit edilen Mehmet Akgün forma giyemeyecek. Cezası sona eren Çağlar Birinci ve son transfer Engin Baytar ilk 11'e monte edilecek. Karşıyaka, zirvenin 5 puan gerisinde, 11'inci sırada haftaya başlarken, konuk takımın 7 puanı bulunuyor.
Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, "İç sahada Buca Arena'nın kötü zemininden kurtulduk. Atatürk Stadı'nın zeminini inceledim ve çok memnun kaldım. Artık galibiyetlere başlamamız gerekiyor. Taraftarımızın desteğiyle kazanıp, seri başlatacağız" diye konuştu.