Buca Belediyesi, 84. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda binlerce İzmirliyi ağırladı. Belediye, 3 No’lu holdeki standında düzenlediği birbirinden eğlenceli aktiviteler ile fuar boyunca ziyaretçilerine eğlence dolu anlar yaşattı.
Buca Belediyesi, 84. İzmir Enternasyonal Fuarı’na ilginç gösteri ve etkinlikleriyle renk kattı. Buca Belediyesi 3 No’lu holde kurduğu standında fuar boyunca her gün binlerce İzmirliyi konuk etti. Standın içine kurulan 1 tonluk havuz içinde özel kostümlü canlı heykel sanatçısının muhteşem su gösterisi, tahta bacak "Bucacım” maskotları ve Buca Belediyesi’nin sosyal ve kültürel projelerinin canlı heykelleri fuar boyunca ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.
BUCACIM MASKOTLARI
Kaybolan değeri üzümü yeniden canlandırmak için projeler yürüten Buca Belediyesi, fuar standında ziyaretçilerine üzüm ikram etti, hediyeler dağıttı. Görsel ve sanatsal şovlarında sunulduğu stantta, Amerika’da uygulanan özel kostümlü canlı havuz heykeli su gösterisi ziyaretçilere görsel bir ziyafet sundu. Belediyenin yıl içinde sürdürdüğü sosyal ve kültürel projelerin canlı heykellerle aktarıldığı performansların yanı sıra, bisikletli maskotlar, çamur ve kukla atölyeleri ziyaretçilere unutulmaz saatler yaşattı. Fuar boyunca 3. Hol’de düzenlenen standında misafirlerini ağırlayan Buca Belediyesi’nin “Bucacım” maskotları da ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı. Ziyaretçiler, tahta bacak “Bucacım” maskotları ile fotoğraf çektirebilmek için adeta yarıştı.
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da Belediye standını ziyaret eden vatandaşlar ile sık sık bir araya geldi. Piriştina, standa gelen vatandaşlar ile sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. Buca’nın kaybolan değeri üzümü yeniden canlandırma çalışmalarına büyük önem veren Başkan Piriştina, ziyaretçilere üzüm ikram etti, çocuklara belediye hizmetlerini anlatan ve trafik eğitimi veren “Başkan Amca” kitaplarından dağıttı.