MDUMSI İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, pazartesi günü sahalarında oynayacakları Trabzonspor maçında iyi bir performans sergileyerek sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.  
Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Kormaz, Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı kazanmasından dolayı Türk Milli Takımı'nı tebrik ettiğini dile getirdi. Trabzonspor maçı hazırlıklarına devam ettiklerini anlatan Korkmaz, lige verilen aranın kendileri için oldukça iyi geçtiğini ifade etti. Bu dönemde hazırlık maçı da yaptıklarını hatırlatan Korkmaz, " hazırlık maçı, uzun süre oynamayan arkadaşlarımız için iyi bir maç performansı oldu. Onların oyunundan da memnunum. Özellikle takım oyunu oynamaları, takım halinde hareket etmeleri beni daha da mutlu etti. Zaten bizim en büyük problemimiz, takım halinde oynamamaktı. Özellikle taktik antrenmanlarımızı bu yönde yapıyoruz" dedi.
Korkmaz, şöyle devam etti;
"Bunu her teknik direktör söylüyor, ben de söyleyeceğim. Taraftarlarımızın bu maçta stadyumu doldurmasını bekliyoruz. Kendi evimizde oynayacağımız maçta, taraftarlarımızı görmek istiyoruz. Herkes görevini yapacak. Zor bir maç tabiki ama takım halinde oynadığımız zaman, özellikle top rakipte iken takım savunmasını iyi yaptığımız zaman çok etkili oyuncularımız var. Onların bireysel yetenekleri ile maçı kazanma adına daha da önemli oluyor. Bu haftaki maçta bunu göreceğimize inanıyorum. Kazanmamız gereken bir maç. Trabzonspor'da son 3 maçtır kazanamıyor, mağlup oluyor. Onlar da galibiyet isteyecek. Ama biz sabırlı olacağız, kontrollü olacağız, takım halinde oynayacağız ve kazanmak için oynayacağız." Korkmaz, takımda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmadığını da sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI