Samsun Medya Grubu'na bağlı Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına konuşan vatandaşlar, "Samsun'un hangi ilçesi'nde yaşamak isterdiniz" sorusuna cevap verdi. 

İşte aldığımız yanıtlar: 

HER YÖNDEN ATAKUM 
Hasan AKIN: Atakum'da yaşıyorum ve tekrar tercih yapacak olursam yine Atakum'u seçerim. Çünkü Atakum her yönden çok güzel bir ilçe. Yerleşim ve ortam olarak seviyorum. 

TERCİHİM İLKADIM 
Emre ÇELEBİ: Samsun'un İlkadım İlçesi'nde  yaşıyorum. Eğer yeni bir tercih hakkı doğsa yeniden İlkadım'da yaşamayı isterim. Çünkü burayı gördük, sevdik ve alıştık. Tabi ki Samsun'un diğer ilçeleri de çok güzel ama tercihim yine de İlkadım olurdu. Hem her yere yakın hem de merkezi bir konumda. 

ATAKUM'UN SAKİNLİĞİ
Hava DENİZ: Ben zaten Atakum'da yaşıyorum. Denizi ve sakinliğini seviyorum. Benim için Atakum yaşanacak, güzel bir yer.  Bu nedenle bu güzel ilçeden ayrılmak istemiyorum.

ÇARŞAMBA'YI SEVİYORUM
İbrahim SANCAK: Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde yaşamak isterdim. Çünkü Çarşambalıyım ve Çarşamba'nın her şeyini çok seviyorum. Hem tarihi dokusu hem de kültürel özellileri birçok yönden tercih edilebilecek kapasitede.

DOĞANIN ADRESİ, KAVAK
Sinan TACI: Ben yeşilliğin ve doğanın hakim olduğu ortamlarda yaşamak isterim. Bu nedenle tercihim Kavak İlçesi olurdu. Çünkü bu güzel ilçe benim memleketim. Burada yaşamak bana son derece huzur veriyor.

ATAKUM, DAHA GÜZEL
Hasan DOĞAN: Atakum'da yaşamak isterdim. Çünkü insanları daha sosyal, sahil çok yakın ve renkli. Aynı zamanda çevresi daha düzenli ve temiz. Çarpık yapılaşma da yok. Her caddesi, sokağı belli. Çok güzel bir yer. 

HER YERİ AYRI GÜZEL
Recai ŞEN: Samsun'un her yeri ayrı güzel.Ben tabi özellikle İlkadım'ı seviyorum.  Tercihim hep bu ilçeden yana. Bana birçok yönden kolaylık sağlıyor 

AYRIM YAPAMIYORUM
Muharrem ARMUTÇU: Samsun'un hemen hemen her ilçesinde yaşamak isterim. Bu konuyla ilgili herhangi bir ayrım yapmak istemiyorum. Bu şehir çok güzel.  Samsun'a güzel yatırımlar yapıldı. Herkesin emeğine sağlık 

AYVACIK'TA YAŞAMAK İSTERİM
Gökhan KETMEN: Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde yaşamayı isterdim. Çünkü çok güzel manzaraları ve yeşillikleri var. Aynı zamanda çok sessiz ve sakin yerler olduğu için  doğayla iç içe olarak Ayvacık'ta yaşamayı isterim. 

STRESİ ATAKUM'DA ATIYORUM 
İbrahim ÖZET: Ben Samsun'un Atakum İlçesi'nde doğdum ama İlkadım'da yaşıyorum. Çok sevdiğim için hafta sonu Atakum'da bulunan evimize gidiyor doğa ile baş başa kalıp stresimi atıyorum. Bu yüzden en sevdiğim ilçe Atakum.

Hande ONAT, Uğur ATICI