Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), () - BODRUM'da kafe işleten Barış Demir, aşkını ilan etmek istediği arkadaşı turizmci 26 yaşındaki Gül Orhan'ın mavi yolculuğa çıktığı teknenin kaptanına rota değiştirtti. Elinde gülle yüzerek arkadaşının bulunduğu teknenin önüne gelen Demir, onlarca turistin önünde aşkını ilan edip, evililik teklif etti. Şoke olan genç kız "Evet" yanıtını verdi.
Bodrum'da bir kafenin işletmeciliğini yapan 32 yaşındaki Barış Demir, 4 yıldır tanıştığı arkadaşı turizmci Gül Orhan'ın arkadaşları ile birlikte sabah erken saatlerde 'Akrep' adlı tekne ile mavi yolculuğa çıktığını öğrendi. Arkadaşı olan teknenin kaptanı Tolga Çotura'yı arayarak Karaada açıklarında seyir halinde olan tekneyi Akvaryum Koyu'na demirlemesini isteyen Demir, teknede bulunan Gül Orhan'a evlenme teklifinde bulunacağını söyledi. Orhan'ın arkadaşları ile birlikte güneşlendiği teknenin önüne, başka bir tekneyle gelen Barış Demir, elindeki güllerle denize atladı.
'BÖYLE BİR SÜPRİZ BEKLEMİYORDUM'
Teknenin üzerindeki genç kız, bir anda ne olduğunu anlamayıp denizde elinde güllerle yüzerek gelen arkadaşını görünce şoke oldu. Demir, "Gül seni çok seviyorum, aşığım üç yıldır söyleyemiyordum, denizin ortasında ilan edilince aşk ömür boyu sürermiş benimle evlenir misin?" dedi.
Demir'in verdiği iki gülü alan Orhan, tek kelime ile 'Evet' diyebildiğini belirterek "Arkadaşlarımızla günübirlik tura çıkmıştık, öğle saatlerine doğru rota birden değişti, arkadaşlarımda da bir gariplik hissetmiştim, aralarında fısıldaşıyorlardı. Ama Barış'ın bana denizin ortasında böyle bir sürprizi yapabileceğini beklemiyordum, şoktayım çok da mutlu oldum" dedi.
Barış Demir ve Gül Orhan akşam saatlerinde el ele tutuşarak tekneden indi.

FOTOĞRAFLI