Ömür AVCI/TRABZON,()– TRABZONSPOR Sportif Direktörü Süleyman Hurma, kaliteli bir ekip olduklarını, bu zorlu dönemi takım olarak aşacaklarına inandıklarını söyledi.
Ligde son 4 maçta puan alamadıklarını, bu hafta deplasmanda oynayacakları Medicana Sivasspor’u yenerek kötü günleri geride bırakmayı amaçladıklarını belirten Süleyman Hurma, her takımın böyle kötü dönemleri olabileceğini anlatırken şöyle dedi:
"Eleştiriler, tabii ki olacak. Ama bu eleştirilerin altından kalkmamız gerekiyor. Kaliteli oyunculardan kurulu kaliteli bir takımımız var. Milan'da, Chelsea'de, Lazio’da, Sevilla’da oynamış tecrübeli oyuncularımız bulunuyor. Kadromuzda bulunan tüm oyuncularımız kaliteli. Bir şeyler eksik ama bu sürecin üstesinden kalkabilmek için biraz desteğe ihtiyacımız var. Takım olarak bu dönemi aşacağımıza inanıyorum."
"ŞANSSIZLIK PEŞİMİZİ BIRAKMADI"
Bazı eleştirilerin takımı yıpratmak amacıyla yapıldığını ifade eden Süleyman Hurma, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Mazeretlerin arkasına sığınmak istemiyorum. Kaybettiğimiz maçlarda şanssızlık da peşimizi bırakmadı. Ama bu şanssızlık bir sezon boyunca bizimle olacak diye bir şey yok. Takım olarak bir galibiyete ve morale ihtiyaç duyuyoruz. Şu anda tek düşüncemiz Medicana Sivasspor maçı ve bu maçı kazandığımız takdirde bazı şeylerin yoluna gireceğine inanıyoruz."
COCA-COLA TRABZONSPOR’A SPONSOR OLDU
Trabzonspor, Coca-Cola ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Konuyla ilgili olarak bordo mavili kulüpten yapılan açıklama şöyle:
"Kulübümüzün bu sezon yapmış olduğu sponsorluk ve reklam anlaşmalarına bir yenisi daha eklendi. Dünyanın en büyük alkolsüz içecek firması Coca-Cola ile sponsorluk anlaşması imzalandı. Coca-Cola, Trabzonspor’un 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarının Resmi İçecek Sponsoru oldu. Kulübümüzün resmi içecek sponsoru olan Coca Cola, futbol A takımımızın şortu da dahil olmak üzere çeşitli reklam haklarına sahip olacak."
Yönetici Onur İncehasan ise, "Spor endüstrisinin lokomotifi olan futbolun Türkiye’deki pazar büyüklüğü 1 milyar doların üzerinde. Dolayısıyla büyüyen, gelişen bir sektör. Türk futboluna yıllardır bu anlamda destek veren Coca Cola gibi futbol ekonomisine yön veren ulusal bir marka ile çalışacağımız için Trabzonspor Kulübü olarak memnunuz, her 2 tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

FOTOĞRAF