AKHİSAR Belediyespor, son 5 maçta topladığı 13 puanla 4'üncü sıradaki yerini sağlamlaştırırken teknik direktör Cihat Arslan'ın Antalyaspor galibiyeti sonrası dile getirdiği küfür tepkisini, camia da destekledi.
Maçlarda yedek kulübesinin arkasında yer alan 5-10 kişilik bir grubun kendisine sürekli küfrettiğini belirten Cihat Arslan'a ilk destek taraftarlarından geldi. Olayla ilgili basın açıklaması yapan 1970 Taraftarlar Derneği. "Sadece bizler değil, tüm Akhisarlı futbolseverler bu üç-beş kendisini bilmezin yaptığına karşıdır. Hocamıza küfredenin, tepki gösterenin aramızda yeri olamaz" ifadesini kullandı.
Takımın eski kaptanlarından olan Dernek Başkanı Vedat Helvacıoğlu, ilk 10 haftada topladığı 19 puanla 3 büyüklerin ardından 4'üncü sırada yer alan bir takımları olduğunu hatırlatırken şöyle dedi:
"Bu başarıyı elde eden ekibimiz ve teknik heyetimiz küfrü değil, alkışı hak etmektedir. Cihat Arslan kardeşimiz de geçmişte bu takımın formasını şerefle giydi. Kurtlar sofrasında bir ilçe takımının başına geldi. Ekibini gerçek bir aile ortamında, kardeşlik ilişkileri içinde yönetiyor. Hocamızın üzülmesi bizleri de üzer. Daima Cihat Arslan'ın yanındayız. Hocamızı ve takımımızı yürekten alkışlıyoruz."
İSYAN ETMİŞTİ
Cihat Arslan, Antalyaspor maçından sonra düzenlediği basın toplantısında oyunun analizini yaptıktan sonra, "Bir sitemim var" derken şöyle devam etmişti:
"Ben dünyanın en iyi teknik direktörü değilim. Hatalarım, kusurlarım var. Ben bu takımla büyümeye çalışıyorum. Biz birbirimizi yiyerek büyüyemiyoruz. Maçın 20'inci dakikasında, son 5 maçında 13 puan almış bir takıma, hocasına neden küfredilir anlamıyorum. Daha 19 yaşında parasız pulsuzken, çamurların içindeyken, yatacak yer yokken ben bu takımdaydım. Herkesin ailesi var, çocuğu var. Alkış beklerken küfürü hak etmiyoruz."

FOTOĞRAF