Bitlis’in Adilcevaz ilçesine bağlı Aydınlar beldesinin eski Belediye Başkanı Bahattin Alageyik, AK Parti’den milletvekili aday aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Eski Belediye Başkanı Bahattin Alageyik, Bitlis ve ilçelerine hizmet etmek amacıyla milletvekili aday adayı olduğunu belirterek, kente hizmet getirilmesi için AK Parti Bitlis İl Başkanlığı’na milletvekilliği aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı. Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler için AK Parti’den aday adayı olduğunu ifade eden Alageyik, "Halkımızın teveccühü ile birlikte sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, partili arkadaşlarım ve büyüklerimizle yapmış olduğum istişareler sonucunda milletvekili olarak ilimize projelerimizle hizmet getirmek için aday olma kararı verdim ve bu kapsamda başvurumuzu yaptık. Bitlis’in ve ilçelerimizin her türlü sorunu ve talebini karşılamak için elimden gelen mücadeleyi vereceğim. Girmiş olduğumuz bu yolda Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin" dedi.
AK Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanglay ise, Bahattin Alageyik’in AK Parti için önemli hizmetleri olduğunu ifade ederek, Alageyik’e milletvekili adaylık başvurusunun hayırlı olması temennisinde bulundu.