Samsun’da yaşanan yoğun kar nedeni ile bugüne ertelenen  Yenidoğanspor – Ladik Belediyespor müsabakasının 2. yarısı oynanamadı.

İlkadım Suni Çim sahada saat 14.00’de başlayan karşılaşmaya 12 kişi ile gelen Yenidoğanspor’da sakatlık nedeni ile sahaya sürecek 7. oyuncusu olmadığı için müsabaka hakem tarafından yarıda bırakıldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Ladik Belediyespor U-19 Takımı ilk dakikalarda durumu 2-0 yaptı. Daha sonra farkı açan Ladik ekibi ilk yarının sonunda soyunma odasına 9-0 önde gitti.

Oyuncularının sakat olması nedeni ile  Yenidoğanspor müsabakanın 2. yarısına 6 kişi ile sahaya çıktı. Takımlardan bir tanesi 7 kişinin altında olduğu için kural gereği karşılaşmanın hakemi de maçı oynatmadı.

Karşılaşma ile ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu Samsun İl Temsilciliği verecek. Kararın 9-0 Ladik Belediyespor lehine olması bekleniyor.

Karşılaşmayı değerlendiren Ladik Belediyespor Antrenörü Ahmet Özsoy, “Rakibimizin yeteri kadar oyuncusu sahada olamadığı maç yarıda kaldı. Bizim hedefimiz Play – Off oynamak. Önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.

Ladik Belediyespor’un kaptanı Doğukan ise, “Maça iyi başladık. Ben sakatlık nedeni ile 20. dakikada oyundan çıktım ama arkadaşlarımda iyi mücadele etti. Maç yarım kalmasa daha çok atabilirdik. İstediğimiz bir sonuç oldu. Galip gelmek güzel” dedi.

SAMSUNSPORLUYUZ.COM