Türkiye Gazetesi Bölge Temsilcisi ve İhsas Pazarlama Bölge Müdürü Celal Koyuncu, MÜSİAD Malatya Şubesini ziyaret ederek yeniden göreve seçilen Başkan Balin’e ve yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Ziyarette konuşan Koyuncu, “Yetiştirmiş olduğunuz işadamları, bürokrat ve siyasetçilerle göz dolduran MÜASİD ülkemizin en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarının başında gelmektedir. Kuruluşunda var olan misyonundan uygun olarak çizdiği vizyon dahilinde hizmetlerine devam etmektedir. Bizimde önemsediğimiz bir sivil toplum kuruluşudur. Mehmet Balin’in ve yeni yönetimin tekrar göreve gelmesi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretine geldik” dedi.
MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ise Meyanın ve basın mensuplarının artık çok önemli rolleri bulunduğunu belirterek “Son dönemlerde sivil toplum kuruluşları kadar basın mensuplarının da demokrasinin mihenk taşında ve özünde çok önemli rol almaya başladıklarını görüyoruz. Bende sizlerin bugüne kadar göstermiş olduğunuz çizgiden devam ederek daha da dik durarak görevlerinizin devam etmesini diliyoruz” şeklinde konuştu.