CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi play-off 6’da Zenit Kazan’la önemli bir rövanş oynayacak Halkbank’ta rövanş için umut hakim.
İlk maçta sahadan beklenmedik bir skorla ayrılan Halkbank, hazırlıklarını tamamladı. Mavi-beyazlı takım oyuncuları Ankara’daki maçın farklı bir atmosferde oynanacağını düşünüyor.
Halkbank kadrosuna bu yıl katılan Bulgar pasör çaprazı Tsvetan Sokolov akıllarında sadece kazanmak, umut ve inanç olduğunu söyledi.
Şampiyonlar Ligi’nin yeni sakinlerinden biri olmalarına karşın, iki yıldır şampiyonluğa çok yaklaştıklarını, bir zirve takımı kimliğinde olduklarını vurgulayan Tsvetan Sokolov şunları söyledi:
“Biz kaliteli bir takımız. İyi bir takım olarak önce gruptan çıktık, ardından da Şampiyonlar Ligi’nin şampiyon adaylarından Belogorie Belgorod’u eledik. Özellikle deplasmanda, rakibimizi 14 sayıda tutmamız önemli idi. Bunun ardından eşleştiğimiz Zenit Kazan’a ilk maçta bazı şanssızlıkların da etkisiyle yenildik. Ama Ankara’da her şey daha farklı olacak, buna inanıyoruz. Bana göre inanmak, başarmanın yarısıdır. Sporda her türlü sonucun mümkün olduğunu unutmadan savaşacak ve silahlarımızı devreye sokacağız. Biz inandık, Halkbank camiası ve taraftarları da bize inansın, desteklesin. Bunu çok istiyoruz.”
"SİMİT ÇOK LEZZETLİ"
Öte yandan Ankara’ya her geçen gün daha da alıştığını ifade eden genç oyuncu Türk yemeklerini çok sevdiğini söyledi. Sokolov, “Köfte, kebap, döner, yöresel tadlar... Hepsi çok lezzetli ama ben bir de simidi çok seviyorum. Maçlardan, idmanlardan önce salonun köşesindeki simitçide çay-simit ve peynir üçlüsünü yemek gerçekten damak tadı açısından çok tatmin edici ve ünlü kahve zincirlerinden birinde oturmaktan daha eğlenceli. Simidimizi yeyip, Zenit’i eleyeceğiz” diye konuştu.