Yusuf BAŞTUĞ/ADANA, () - ADANA'da gaziler, artan terör olaylarına tepki amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri'ne destek vermek için yeniden askere gitmek istediklerini açıkladı.
Merkez Seyhan İlçesi'ndeki Tren Garı önünde toplanan gazilere, eş, çocukları ve yakınları da destek verdi. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde görev yaparken gazi olan yaklaşık 30 kişilik grup adına konuşan Muhammet Çetin, 1998 yılında askerlik yaptığı Hakkari'de sol gözüne şarapnel parçası saplandığı için gazi olduğunu söyledi. Son dönemde asker ve polislere yönelik terör saldırılarını kınayan Muhammet Çetin, "Eksik uzuvlarımız olabilir. Ama sağlam bir yüreğimiz ve vatan sevgimiz var. Gece- gündüz vatan bütünlüğü, al bayrağın dalgalanması ve milletimizin huzuru için mücadele eden silah arkadaşlarımızın yanında olmak istiyoruz" dedi.
Yapılan açıklama ardından gruptakiler birlikte 'Komando Marşı'nı okudu. Türk bayraklarıyla donattıkları araçlarıyla Adana Askerlik Şubesi Başkanlığı'na giden gaziler, yeniden askere alınmak istediklerini belirten dilekçe verdi.

FOTOĞRAFLI