Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Federasyon Yönetim Kurulu toplantısı için Isparta’ya geldi.
TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, federasyonun yönetim ve denetim kurulu toplantısı için Isparta’ya geldi. Apaydın ilk olarak Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Yönetim Kuruluyla da bir araya geldi. Oda Başkanı Ahmet Tural tarafından karşılanan Apaydın, burada yönetim kurulu üyeleriyle fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette Isparta’nın önemli bir kent olduğunu vurgulayan Federasyon Başkanı Fevzi Apaydın, bu nedenle Şoförler Odası başkanı Ahmet Tural’la çalışma sözünde bulunduğunu ve bunu yerine getirdiğini söyledi. Apaydın, Isparta Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı’yı da ziyaret etti. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette, esnaf ve sanatkarın sorunları da gündeme geldi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Sanatkarlar odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, şoför esnafının ülkenin en önemli esnaf grubu içerisinde yer aldığını belirterek, her zaman şoför esnafına destek olmaya çalıştıklarını ifade etti.
VALİ ÖZKAN’IN ŞOFÖR ESNAFINA KATKISI FAZLADIR
Apaydın, son olarak Isparta Valisi Vahdettin Özkan ile bir araya geldi. Isparta Şoförler Odası Başkanı Ahmet Tural’ın da yer aldığı ziyarette konuşan Vali Vahdettin Özkan, sivil toplum kuruluşlarıyla hem şoförlerin iyi hizmet sunabilmesi hem de vatandaşın daha güzel hizmet alabilmesi için el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Apaydın ise, “Valilerimiz İl Trafik komisyonunda hem devletin hem de esnafın yanında olmalıdır. Bu konuda sizin bize katkınız çoktur” dedi.