BURSA Büyükşehir Belediyespor Kadın Masa Tenisi takımı ETTU (Avrupa Masa Tenisi Federasyonları Birliği) Şampiyonlar Ligi ilk maçında Alman rakibine mağlup oldu.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda Melek Hu, Polina Mikhailova, Maria Dolgikh ve Sibel Remzi gibi önemli sporcuları ile maça başlayan Bursa ekibinde ilk karşılaşma Melek Hu ile Alman TTC Berlin Eastside takımından Georgina Pota arasında oynandı. İlk iki sette rakibine üstünlüğünü hissettiren milli sporcu Melek Hu, üçüncü setten itibaren Alman rakibinin savunmasına karşılık veremeyince durum setlerde 2-2'ye gelerek karşılaşma uzatma setine gitti. Bu sete üstün başlayan Melek Hu, dört sayıya kadar çıkardığı farkı koruyamayınca Alman rakibi seti 12-10 kazanarak skor üstünlüğünü de TTC Berlin Eastside takımına kazandırmış oldu.
İkinci ve üçüncü karşılaşmalarda Polina Mikhailova ve Maria Dolgikh rakiplerinden set alamayınca karşılaşmayı 3-0 Alman temsilcisi kazandı ve 2 puanın sahibi oldu.
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü grubunda ikinci maçını 18 Ekim Cumartesi günü Fransa’nın Lille şehrinde St.Quentin TT takımı ile oynayacak.

FOTOĞRAF