PTT 1. Lig'in ilk haftasında evinde oynayacağı Elazığspor maçını İzmir Atatürk Stadı ve Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki yenileme çalışmaları nedeniyle deplasmanda oynamak isteyen ancak Türkiye Futbol Federasyonu tarafından başvurusu reddedilen Göztepe rotayı Bursa'ya çevirdi. Yönetim yaptığı açıklamada Elazığ karşılaşmasının yüksek ihtimalle Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacağını duyurdu.
Denizli Atatürk Stadı'nı da gündemde tutan yönetim ilk hafta Denizli'de Denizlispor ve Altınordu'nun sahaya çıkacak olması yüzünden Bursa'yı ön plana aldığı belirtildi.
Buca Arena Stadı'nı istemeyen Göztepe'nin kesin kararını pazartesi günü vereceği öğrenildi. Öte yandan takıma bir forvet daha alacaklarını açıklayan teknik direktör Metin Diyadin'e Sportif CEO Barış Güçlü'den şok cevap geldi. Golcü transferi ile ilgili hiçbir çalışma yapmadıklarını söyleyen Güçlü kafaları karıştırdı. Güçlü, "Şu anda transfer çalışması yapmıyoruz. Edinho ile ilgilenmiyoruz, başka forvet de bakmıyoruz. Gündemimizde takviye yok" diye konuştu.