Beşiktaş İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, Galatasaray mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "Hedefimizden sapmış değiliz" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Galatasaray’ın Beşiktaş’ı 2-0 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı takımın iletişimden sorumlu yönetim kurulu üyesi Metin Albayrak, “Sezonun ilk yarısının son maçıydı. Mağlup olduk çok üzgünüz. Buraya gelen taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Onlara yeni yıl hediyesi vermek istiyorduk ama maalesef olmadı. İlk yarı iyi oynadığımızı düşünüyoruz. İkinci yarı ise hem hava şartları hem de on kişi kalınca ve bir kişi eksik kalınca oyun dengeleri biraz bozuldu. Veli’nin kırmızı kart pozisyonu için ise bir profesyonele yakışmayan bir hareket olduğunu düşünüyoruz. Saha içerisinde her şey olabilir ama bu hareketi yine de yapmamalıydı. Fakat hakem olarak bakarsak da hep söylediğimiz bir şey var, eşit ve adaletli olunmasını istiyoruz. Her zaman da bunu isteyeceğiz. Fenerbahçe maçında Veli’nin boğazı sıkılmıştı kart yok. Bu maçta Melo’nun dirsek hareketi var onu da hakem görmedi. Biz bunları kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Eşit ve adaletli olunmasından yanayız her zaman. Lig bitmedi devam ediyor. Devre arasına giriyoruz. Hedefimizden sapmış değiliz. Sadece bir mağlubiyet. İkinci yarı daha fazla çalışıp hedefimize devam edeceğiz. Hiç bir sapma yok” dedi.
"GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ OYUNCULAR VAR"
Devre arasında yapılacak transferler ve sözleşmesi biten futbolcular hakkında da konuşan Albayrak, "Bu hafta içerisinde de sözleşmesi sona erecek olan futbolcularla da görüşüp son noktayı koyarız. Her maçı kazanmak için çıkarsınız. Bugün o kadar kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Bugün baktığınızda pozisyonlarımız oldu. Topun canı istemediğinde içeri girmiyor. Yapacak bir şey yok. Çocuklar saha içerisinde ellerinden geleni yaptılar teşekkür ediyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var ama daha netleşmedi. İlerleyen zamanlarda anlaştığımız futbolcuları kamuoyuyla paylaşırız" diye konuştu.