Kızılcahamam'da yaptığı kamp çalışmalarıyla yeni sezona hazırlanan kırmızı beyazlı ekipte kaleci antrenörü Nihat Köksal, samsunhaber.tc'ye konuştu.

'4 KALECİM DE ÇOK ÇALIŞIYOR!..'
Kamp çalışmaları ve kalecilerin son durumlarıyla ilgili bilgileri aktaran Köksal, "Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bugün 5. gün, yaklasık olarak 11 antrenman yaptık. Kalecilerimden son derece memnunum. 4 kalecim de çalışmayı çok seviyor, bu da benim işimi kolaylaştırıyor" dedi.



BEKİR, FURKAN, ORHAN VE ENES
Kalecilerle ilgili tek tek değerlendirmelerde bulunan Nihat Köksal, "Bekir Sevgi, tecrübeli hırslı ve çok istekli. Geçen sezon sakatlık geçirip sezonu kapatan Furkan Köse'nin ise sakatlığı geçti, onun da antrenman performansından memnunum. Furkan çok arzulu ve istekli. Orhan ve Enes ise agabeylerine yetişmek için büyük çaba sarf ediyor" diye konuştu.

Kampın çok verimli geçtiğine değinen kaleci antrenörü Nihat Köksal, 'birinci kaleci belirli mi?, ve kaleciler arasında rekabet var mı? sorularına ise, "Henüz 1. kalecimiz belirli değil. Kamp çalışmalarımız devam ediyor. Çekişme olmazsa ortaya rekabet çıkmaz. Rekabetin olmadığı yer de de başarı olmaz. Yine de şunu söylemek isterim; Furkan ve Bekir, performanslarıyla birbirini aratmaz" yanıtını verdi.

Haber : Ali BİROL