Denizli Orman Bölge Müdürlüğü Kadastro Mülkiyet Şube Müdürlüğü görevine atanan Aydın Orman İşletme Müdürü Hasan Kalmaz için veda yemeği düzenlendi.
Aydın Orman İşletme Müdürlüğü personeli, Denizli Orman Bölge Müdürlüğü Kadastro Mülkiyet Şube Müdürlüğü görevine atanan İşletme Müdürü Hasan Kalmaz için düzenlenen veda etkinliğinde bir araya geldi. Aydın Orman İşletme Müdürlüğü görevine atanan İşletme Müdürü Yusuf Karartı tarafından işletme müdürlüğü tesislerinde düzenlenen iftara Hasan Kalmaz’ın yanı sıra müdürlük çalışanları katıldı.
Aydın Orman İşletme Müdürlüğü personeli ve ailelerini bir araya getiren iftar programının sonunda eski İşletme Müdürü Hasan Kalmaz’a Aydın’daki başarılı hizmetlerinden dolayı bir teşekkür plaketi takdim eden Aydın Orman İşletme Müdürü Yusuf Karartı, “Hasan Bey, müdürlük görevinde demek ki güzel şeyler yapmış ve iz bırakmış ki bu geceyi hep birlikte buradayız” diye konuştu.
Aydın Orman İşletme Müdürlüğü’nde yaklaşık 6 yıl görev yapan Orman Mühendisi Hasan Kalmaz ise, etkinlikte duygusal anlar yaşadı. Konuşmasında duyduğu memnuniyeti dile getiren Kalmaz, beraber çalıştığı personele teşekkür etti.