Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde Sinan K. boşanma davası açarak baba evine giden 22 yaşındaki eşi Hümeyra K.'yi arayarak 6 aylık çocuklarını görmek istediğini söyledi. Hümeyra K. evden uzaklaştırma cezası alan eşinin çocuğunu görmesine izin verdi. Sinan K. kapının önünde tartıştığı eşini 3 el ateş ederek vurdu. Ağır yaralanan Hümeyra K. tedavi altına alınırken, Sinan K. ise kaçtı.

Olay bugün öğle saatlerinde, Güney Mahallesi Solmaz Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, işsiz olan Sinan K. ile Hümeyra K. arasında 3 ay önce tartışma yaşandı. Çift mahkemelik olurken, Sinan K. için evden uzaklaştırma cezası verildi. Boşanmak isteyen çift için ise duruşma günü 9 Şubat olarak belirlendi. Hümeyra K. boşanma davası açmasının ardından 6 aylık çocuğunu alarak baba evine gitti.
Bugün, Hümeyra K.'yi arayan Sinan K. çocuğunu görmek istediğini ve harçlık vermek istediğini söyledi. Ailesi, Hümeyra K.'nin başına bir şey gelmesinden endişelenerek boşanmak istediği Sinan K. ile dışarıda görüşmesini istemedi. Hümeyra K. uzaklaştırma cezası alan eşinin çocuğunu görmesine izin verdi.

Sinan K. eve gelerek kapının önünde çocuğunu gördükten sonra Hümeyra K. ile görüşmeye başlarken tartışma yaşandı. Sinan K. bu sırada tabancasını çıkartarak eşinin üzerine 3 el ateş açtı. Başından vurulan Hümeyra K. kanlar içerisinde kalırken, yakınları 112 Acil'den yardım istedi. Olay yerine gelen 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hümeyra K. tedavi altına alınırken, talihsiz kadının hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Sinan K. ise olayın ardından kaçtı. Polis, Sinan K.'yi yakalamak için çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.