Medical Park Tarsus Hastanesi’nde akademik unvanlı hekim sayısı artıyor. Nefroloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Horoz, hastanede hasta kabulüne başladı.
4 yılı aşkın süredir bölge insanına şifa dağıtan Medical Park Tarsus Hastanesi, hizmet kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarına hız verdi. Gerek hekim kadrosunda, gerek hizmete açtığı özellikli ünite ve branşlarında, gerekse fiziki alt yapılanmasında önemli gelişim ve dönüşüm yaşanan Medical Park Tarsus’ta akademik unvanlı hekim sayısı da artıyor. Türkiye’nin önde gelen nefroloji uzmanlarından Prof. Dr. Mehmet Horoz, Medical Park Tarsus’ta hasta kabulüne başladı.
Nefroloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Horoz’un ilgi alanında, günümüzün önemli hastalıklarından hipertansiyon ve böbrek yetmezlikleri başta olmak üzere, akut ve kronik böbrek yetersizliğinde tanı, izlem ve tedavi, son dönem böbrek yetersizliği tanı ve izlemi, böbreğin damarsal hastalıkları, böbreğin doğumsal sorunları bulunuyor. İdrarda protein kaçağı yapan nedenlerin tabı ve tedavisi, idrarda kan kaybı yapan nedenlerin tanı ve tedavisi, tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonları tanı ve tedavisi de Prof. Dr. Horoz’un başarıyla uyguladığı çalışmalar arasında. Prof. Dr. Mehmet Horoz öte yandan tek böbrekli hastaların değerlendirilmesi, böbrek kistleri tanı ve tedavisi diyabet ve hipertansiyona bağlı böbrek hasarı tanı, izlem ve tedavisi, sistemik hastalıklarda böbrek tutulumunun tanı, izlem ve tedavisi, hemodiyaliz, periton diyalizi, böbrek nakli alıcı ve verici hazırlığı ve izlemi gibi hastalıklarda da başarısıyla tanınıyor.