Ramazan ayının gelmesi ve sıcakların artması nedeniyle Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çalışmalarını iftardan sonra sürdürüyor.
Eyyübiye Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, alt yapısı tamamlanmış alanlarda stabilize yol ve kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarının yanı sıra, ilçe sınırları içerisinde bulunan kurumlardan gelen talepler de göz önünde bulunduruluyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hedefi; tozdan ve çamurdan arındırılmış yollara sahip bir Eyyübiye oluşturmak. Bu hedefi gerçekleştirmek için çalışmalarına ara vermeden devam eden ekiplerin çalışma saatlerinde, Ramazan ayının gelmesi ve aşırı sıcaklıklardan dolayı değişikliğe gidildi. Arazide çalışan personellerin ve yüklenici firma elemanlarının Ramazan ayı boyunca aşırı sıcaklıklardan etkilenmemesi için çalışma saatlerinde değişikliğe giden Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, hizmetlerin aksamaması için çalışmalarını iftardan sonra 3 ekip halinde sürdürüyor.
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı bulunan ekipler Yenice Mahallesi, Dede Osman ve Akşemsettin m ahallelerinde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, cadde ve sokaklarda bulunan kilitli parke döşeme işlerinin yanı sıra bozuk olan alanlarının düzeltilmesi ve sokaklarda kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı bulunan ekipler yapılan çalışmaların Ramazan ayında aralıksız olarak devam edeceğini dile getirdi.