Kendinden emin bir duruş
Kadınlar kararlı ve kendinden emin erkekleri her zaman daha çekici bulurlar. Kararlı cümleler, küçük iltifatlar her zaman bir kadının ilgisini çeker.

Mizah anlayışı
Neye güldüğünüz kim olduğunuzu gösterir. Bu yüzden aynı şeylere gülüyor olmanız çok önemlidir. Mizah insanları birbirine yakınlaştıran en temel noktadır.


İş hayatı
Bir kadını etkilemek için yalnızca yüksek maaşlı bir işte çalışmanız, yönetici olmanız gerekmez. Fakat hangi işte çalışıyorsanız, o işte başarılı olmanız ve işinizi sevmeniz çok önemli bir unsurdur. Planlı bir çalışma hayatı ve değer yargılarınız hayata bakışınızı gösterir. Bu işten işin incelikleri çok önemlidir.


Etkileyici bir parfüm
Kokular bizi unutamadığımız anlara götürürler. Derin bir iz bırakmak istiyorsanız kullandığınız parfüm imzanız olsun.


Yetenekler
Sanatla ilgilenen, şarkı söyleyen, resim yapan bir erkek daima bir adım öndedir. Çoğu kadının ilgisini çekmeyi çoktan başarmıştır.


Etkili bir iletişim gücü
İletişim gücü her şeyden önce gelir. Yalnız bir kadını değil bir insanı etkilemenin en etkili yolu hiç kuşkusuz iletişimdir.
Güzel cümlelerden her kadın etkilenir.


Romantik olmak
Kadınların romantik erkeklerden hoşlandığı zaten bilinen bir bilgi. Kadınlar beğenilmek isterler ancak yalnızca güzel oldukları için sevilmek istemezler.


Güzel giyinmek
Sağlam ve etkili bir duruş için güzel giyinmek çok önemlidir. Dünyanın en pahalı kıyafetlerini üzerinizde taşımanız gerekmiyor. Yalnızca karizmatik bir erkeğin çizgisi olması gerekir.


Ses tonu
Etkileyici ses tonuna sahip bir erkek çok yakışıklı olmasa bile tüm ilgiyi üzerine toplamayı başarır.