ORDU (AA) - Son galibiyetini geçen sezon PTT 1. Lig'de Antalyaspor karşısında alan Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor, dün sahasında oynadığı Anadolu Üsküdar 1908'i 1-0 yenerek galibiyet hasretine son verdi. 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta istediği sonuçları alamayan mor-beyazlı ekip, Anadolu Üsküdar 1908'i 1-0 yenerek biri Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 27 resmi maçın ardından galibiyetle tanıştı. 

Bu galibiyetle moral bulan Karadeniz temsilcisi topladığı 8 puanla ise 16. sırada yer alıyor. 

Kulüp başkanı Yaşar Pamuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun bir aradan sonra 3 puanla tanışmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Bu galibiyet bizi kendimize getirdi. Takım ve teknik heyet büyük moral buldu. Camiamız büyük bir nefes aldı. İnşallah bundan sonra bu galibiyetlerin devamı gelecek" dedi. 

Anadolu Üsküdar 1908 karşısında taraftarların büyük desteklerini gördüklerini ifade eden Pamuk, "Bu maçı taraftarımızla kazandık. Bizleri en zor günümüzde yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz" diye konuştu. 

Pamuk, Orduspor'un köklü ve büyük bir camia olduğunu belirterek, ligde kalmak adına ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.