Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, Ramazan Bayramı münasebetiyle Konya’nın Çumra ilçesini ziyaret etti.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, Ramazan Bayramı dolayısıyla Çumra ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. Müsteşar Özçelik ziyaretinde, Belediye Başkanı Mehmet Oğuz ve beraberindekilerle Çumra’ya kazandırılan tesislere ait çalışmaları yerinde inceledi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, Çumralıların bayramını tebrik ederek, “Çumra’da yapılması gereken ama çok geç kalınmış olan bu tesislerin biran önce kazandırılması gerekiyordu. Belediye başkanımızın gayretleriyle ve hükümetimizin de desteğiyle Çumra’mıza yüzme havuzu, gençlerimizin heba olmak yerine okullarından arta kalan zamanlarda vakit geçirebilecekleri çok güzel bir Gençlik Merkezi, köyden ve beldeden dönüşen mahallelerimizde halı saha spor tesisleri ve kapalı spor salonumuzla beraber uzun yıllar hizmet veren şehir stadyumumuzun bakım ve onarımı yapılıyor. Yepyeni bir yüze kavuşacak inşallah Çumra’mız, birçok yeni hizmeti de hak ediyor… Çumra’mıza hayırlı olsun ve tekrar hayırlı bayramlar diliyorum” diye konuştu.
Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz ise, “Çumra’mıza kazandırılan ve kazandırılacak olan birçok tesisin özellikle gençlerimize yönelik olan bu tesislerde imzası ve desteği olan Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarımız Faruk Özçelik Bey ile tesislerimizi geziyoruz. Çalışmalar aralıksız devam ediyor. Memleketine hizmet etme sevdasında olan Sayın Müsteşarımıza Çumra olarak minnettarız, desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.