Tokat’ın Niksar ilçesinde sevgi evlerinde kalan çocukların yaptığı yağlı boya ve ebru tabloları büyük beğeni topladı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Niksar Sevgi Evleri Müdürlüğü’nün organizasyonuyla, Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle program düzenlendi.
Niksar Sevgi Evleri Kız Yetiştirme Yurdu’nda düzenlenen programda ayrıca öğrenciler tarafından yapılan yağlı boya ve ebrulardan oluşan resim sergisi açıldı.
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Fatma Gaye Güler, AK Parti Niksar İlçe Başkanı Mustafa Eraslan, Tokat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hülya Özdemir, Niksar Sevgi Evleri’nde düzenlenen “Kutlu Doğum” etkinliğine katıldılar. Programda davetliler Sevgi Evlerinde kalan çocuklarının yaptıkları resimlerle hazırlanan sergiyi gezdiler.
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’ın yaptığı kısa konuşmanın ardından daha sonra Hazreti Peygamber’e bağışlanan Hatimde Cüz okuyanlara hediyeler verildi.
“İki Namaz Arasındaki Fark” adlı canlandırma, Naatı- Şerif, Hazreti Peygamber’in doğumunda gerçekleşen mucizelerin anlatılması, şiir okunması ve son olarak Sevgi Evleri personelinin ilahi korosu-kaside dinletisiyle program sona erdi.