Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde, 2014 yılında bin 600 sokak hayvanı tedavi edilirken, 730 hayvan yeni sahiplerine teslim edildi. Merkezde 220 köpek dünyaya geldi.
İnsan odaklı sosyal ve kültürel projeleriyle fark oluşturan Konyaaltı Belediyesi, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’yle de sokak hayvanları için büyük umut oldu. Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde 2014 yılı içinde çeşitli rahatsızlıkları bulunan 1600 sokak hayvanı tedavi edildi. 730 sokak hayvanı sahiplendirilerek yeni sıcak yuvalarına gönderildi. 2014 yılı içinde bu merkezde 220 köpek dünyaya geldi. Vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine sokaktan toplanan 1110 sokak hayvanı kısırlaştırıldı.
AMBULANSLA SOKAK HAYVANLARINA ULAŞILABİLECEK
Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde 2015 yılında tam donanımlı laboratuvar ve ambulans ile de kaza sonucu yaralanan sokak hayvanlarına müdahale edebileceği belirtildi.
HAYVANLARIN YAŞAM HAKKINI KORUMAK
Amaçlarının sahipsiz sokak hayvanlarının yaşam hakkını korumak olduğunu ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2015 yılının tüm canlılara barış ve huzur getirmesi dileklerinde bulundu.