Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, günlerdir mahallelerde asfaltlama çalışmaları yaptıklarını, ancak belediyenin işinin sadece asfalt olmadığını dile getirdi.

Belediye olarak mahalle mahalle asfaltlama çalışmalarını yaptıklarını ancak bu arada dere ıslahlarından tutun da, ara geçişlerde Baks inşaatlarının da yapıldığını söyledi. Asfaltlama çalışmalarında Dolunay Mahallesine geçilmesi dolayısıyla ziyaret ettiği mahalle sakinleri ile görüşen Anlayan, Dolunay Mahallesi ile Sanayi Sitesi arasındaki birleşme noktasındaki imar sorunun da çözülerek burada büyük bir bask yapıldığını anlattı.

Anlayan, “Geçen sene asfalt çalışmamızı sezon bitmesi sebebiyle burada bırakmıştık. Aynı zamanda da şuan üzerinde bulunduğumuz derenin geçişi yapılamamıştı. Biz kış sezonu boyunca şu anda üzerinde bulunduğumuz dere geçişindeki mülkiyetlerin imar uygulamasını tamamladık” dedi

Vatandaşla anlaşılan şekilde imar planını geçirerek akabinde de buraya baks ve köprü çalışması yaptıklarını kaydeden Anlayan, “Bu iki yakayı Sanayi Sitesi ile Dolunay Mahallesi’ni bir birine içeriden birleştirecek ana yol hayata geçebilsin ve kış sezonunda da şu anda içerisinde bulunduğumuz baks çalışması tamamlandı. Bugün itibarı ile de asfalt çalışmalarına başladık. İnşallah buradaki bu baks, derenin ıslahı, bu yol çalışması şehrin batısını ve doğusunu birleştirecek çok önemli bir nokta olarak hayata geçiyor. Fatsa’mıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.