Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ve beraberindeki muhtarlar, Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürü Zafer Tunceloğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, her zaman emniyet güçlerine yardımcı olacaklarını söyledi. Başkan Eren, “Gerek Battalgazi gerekse Yeşilyurt ilçesi olarak ilimizin ve ilçelerimizin huzuru ve mutluluğu için emniyet güçlerine her zaman destek olacağız. Bizler bir aile gibiyiz. Mahallemizde vuku bulan olaylardan emniyet güçlerini haberdar ederek, mahallenin huzuru ve güvenlik güçlerinin işlerini kolaylaştırmak için son derece önemli bir rol üstlendiğimizin bilincindeyiz. Bizler mahallede emniyetin yardımcısı ve koluyuz. Emniyet Müdürümüze ve Emniyet Teşkilatına görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürü Zafer Tunceloğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Yeşilyurt ilçemize bağlı muhtarlarımız, bir sorunları olduğunda veya bilgi paylaşmak istediklerinde her zaman bize ulaşabilirler. Kapımız bütün muhtarlara açıktır. Vatandaşın bize iletmekte çekindiği konuları muhtarlarımız bizlere iletiyorlar. Bu açıdan muhtarlarımıza önemli görevler düşüyor. Muhtarlarımızla sürekli istişare halinde olacağız” ifadelerine yer verdi.