İZMİT (Kocaeli), () - KOCAELİ'de yapılan, 5 yıldızlı, 338 yataklı DoubleTree by Hilton Oteli'nin inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. İşadamı Murat Mustafa Satı'nın yaptırttığı Bureau projesinde yer alan otelle ilgili Hilton WorldWide Grubu'nun Avrupa ve Türkiye direktörleri ile anlaşma imzalanacak.
Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde D-100 karayolunun Sapanca sapağında, işadamı Murat Mustafa Satı tarafından 35 milyon dolar bütçeyle yaptırılan Bureau isimli (mix-used) projesinin bünyesinde 338 yataklı, 5 yıldızlı DoubleTree by Hilton Oteli'nin inşaatı sürüyor. 320 rezidans ve ofis, 23 ulusal ve dünya zincir marka (restoran-kafe) işyerlerinin yer alacağı proje içerisinde bulunan otelle ilgili olarak Hilton WorldWide Grubu'nun Avrupa ve Türkiye direktörleri ile anlaşma imzalanacak. Hilton'un, bu isim için aylardır projeleri, firmayı ve otelin konumunu incelediği ve bir dizi kriterleri değerlendirdikten sonra karar verdiği öğrenildi.
Kocaeli Ticaret Odası'nda gerçekleştirilecek imza törenine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile il protokolünün de katılacağı belirtildi.

FOTOĞRAFLI