MEDİCANA Sivasspor'un forvet oyuncusu Batuhan Karadeniz, kırmızı beyazlı ekipte çok mutlu olduğunu, yeni sezonda takım olarak UEFA'yı hedeflediklerini söyledi.
Batuhan Karadeniz, kulübün yayınladığı Sivasspor Dergisi'ne futbol ve aile yaşantısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sivas'ta ve Medicana Sivasspor'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Batuhan Karadeniz, ailesinin futbolcu olmasında büyük rolü olduğunu ifade etti. Batuhan, açıklamasına şöyle devam etti:
"BEKLENTİ DAHA YUKARISI"
"Sivasspor'da çok mutluyum, birkaç transfer teklifi var ama ben Sivasspor'dan ayrılmak istemiyorum. Başkan Mecnun Otyakmaz, sağ olsun beni bu takıma kazandırdı ve ben Sivas'ta olmaktan mutluyum. Yeni sezonda takım olarak beklentilerimiz var, daha yukarılarda olmak, en azından UEFA olsun diye bir beklentimiz var. Taraftarımıza da söylemeliyim ki, yeni sezonda daha iyi bir Sivasspor izleyecekler. Yeni sezonda daha güçlü bir kadrodan oluşacağımıza inanıyorum. Hocamızın da gelmesiyle takımımız gerçekten çok iyi bir performans sergilemeye başladı." dedi.
"GOL ATMAK PARAYLA YAŞANAMAYACAK BİR MUTLULUK"
Maçlarda gol atmanın güzel bir duygu olduğuna da dikkati çeken Batuhan Karadeniz, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Gol atarken futbol topunun ağlarla buluştuğunu hiçbir zaman göremiyorsun. Çünkü çizgiyi geçtiği an sevinmeye başlıyorsun. Halen topun ağlarla buluştuğu anı görebilen bir golcünün olduğunu düşünmüyorum. Gol çok ayrı bir şey, insan çok mutlu oluyor. Ayrı bir mutluluk. İnsana parayla, pulla, şöhretle yaşatılamayacak bir mutluluk."
"SERGEN HOCA SERT KARAKTERLİ"
Takımın eknik sorumlusu Sergen Yalçın'ın sert karakteri olduğunu vurgulayan Batuhan Karadeniz, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Hiç kimseye yalan söylemeyen, her şeyi doğruca insanın yüzüne söyleyen bir insan. Zaten o yüzden herkes hala Sergen Yalçın'ı seviyor. Hocamızla iletişimimiz gayet iyi, zaten hocamız fazla konuşmayı sevmez. Belki geldiğinden beri konuştuğumuz 1-2 saattir, o da yeterli oluyor zaten. Ben Sergen hocayla çalıştığım için çok mutluyum. Sergen Hoca sert karakterli bir insan, dediğim gibi fazla konuşmayı sevmez. Antrenmanlarımız da çok ağır kondisyona dayalı geçiyor. Ama mutluyuz."

FOTOĞRAFLI