Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, 8 Mart Dünya Kadınları Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Mehmet Kale, hayatın her alanında, sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınların, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olduğunu ifade etti. Kadınların hak ettikleri konuma yükselmeleri ve geleceğe güvenle bakmalarının, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerin mutluluğunun ve başarılarının ilk şartı olduğunu belirten Başkan Kale, son günlerde sıkça gündeme gelen kadına yönelik şiddeti de kınadıklarını ifade etti.
Cihanbeyli Belediyesi olarak kadına büyük önem verdiklerini ve onlara yönelik önemli projeleri hayata geçirmek için çalıştıklarını ifade eden Kale, ihale süreci tamamlanan Hanımlar Lokali’nin de belirtilen sürede tamamlanarak, kadınların hizmetine sunulacağını kaydetti.
Mehmet Kale mesajının sonunda, “Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, onlara sağlıklı ve huzurlu bir ömür temennisiyle saygılarımı sunuyorum” dedi.