GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, 19 Eylül Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Giresun Atatürk Stadı'nda teknik direktör Sefer Yılmaz yönetiminde gerçekleşen antrenman, kondisyon hareketleriyle başladı. 5'e 2 top kapma çalışmasıyla devam eden idman pas çalışmasıyla sona erdi.

Defans oyuncusu Rızvan Şahin, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Göztepe galibiyetinin kendileri açısından olumlu bir hava oluşturduğunu söyledi.

Hafta sonu da Şanlıurfaspor deplasmanına gideceklerini ifade eden Şahin, "Daha zor geçecek bir deplasman. Her hafta hedef takım olma yolunda giderseniz, başarılı olursanız rakipleriniz size göre daha hırslı hazırlanır. Bunu bilerek Şanlıurfa'ya gideceğiz. Sonuç olarak takım olarak iyiyiz, neden galibiyetle dönmeyelim" dedi.

Takımın bir diğer defans oyuncusu Fatih Çiplak ise Adanaspor maçındaki çıkışı Göztepe karşısında da sürdürdüklerini belirterek, "Çok zor bir karşılaşmaydı ama takım olarak iyi oynadık iyi de bir galibiyet aldık. Önümüzde Şanlıurfaspor maçı var, bu hafta da çok zor bir deplasman olacak. İnşallah bu hafta da kazanıp çıkışımızı devam ettiririz" diye konuştu.