Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Onbaşılar Köyü'nde dağdan kopan kaya parçası 10 kişilik bir ailenin evinin damından içeri girdi. Evin mutfağı ve oturma odasına büyük zarar veren olayda şans eseri ölen yada yaralanan olmadı.

1 TONLUK KAYA EVİN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Yüksekova ilçesine 34 kilometre uzaklıktaki Onbaşılar Köyü Ağaçlı Mezarsı'nda kar ve yağmur sonrası yumuşayan dağdan kopan yaklayşık 1 tonluk kaya parçası çobanlık yapan Abdulhamit Cindal'a ait evin üzerine düştü.


ŞANS ESERİ FACİADAN DÖNÜLDÜ

Büyük bir gürültü ile mutfaktan içeri giren kaya mutfak ve oturma odasına büyük zarar verdi. Aile fertlerinin salonda oturduğu sırada meydana gelen olayda ölen yada yaralanan olmadı.



"YENİ BİR EV YAPACAK DURUMUMUZ YOK"

Evde bulunan anne Nursel Cindal, olayın şokunu hala üzerlerinden atamadıklarını belirterek, "Çok şükür can kaybımız yok. Olay esnasında çocuklar okuldaydı ben ve büyük kızım salondaydık. Büyük bir gürültü ile yerimizden fırladık. Deprem olduğunu zannettik. Dışarı çıktığımızda evimizin toz içinde kaldığını gördük. Ev eşyalarımız kullanılamaz hale geldi. Şimdi yeni bir ev yapacak durumumuz yok. Devletimizden yardım bekliyoruz"dedi.