Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi gönüllü çalışanları ve aileleri Olimpik Havuz Tesislerindeki kamp merkezinde İl Müdürü Dr. Savaş Duman’ın vermiş olduğu iftar yemeğine misafir oldular.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde görevli 250 personele ve ailelerine, Müdür Dr. Savaş Duman tarafından iftar yemeği verildi. Gençlik merkezlerindeki Gönüllü gençler ve ailelerinin katılmış olduğu Olimpik Havuz Kamp Merkezindeki iftar yemeği öncesi İl Müdürü Duman ve eşi tüm davetlilerin masalarını tek tek dolaşarak ‘hoş geldiniz’ dediler ve Ramazan ayını tebrik ettiler.
Gençlik merkezi gönüllü gençleri ve aileleri ile iftarda bir araya gelen Savaş Duman yaptığı açıklamada, “Bugün burada Gençlik merkezlerimizde gönüllü faaliyetlere katılan gençlerimiz ve aileleri için düzenlediğimiz İftar programı münasebetiyle toplandık. Personelim ve şahsım adına hepinize verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim. Gençlik merkezleri güzel ve başarılı projelere adım attı ve atmaya da devam ediyor. Yeni kurulan Proje Koordinasyon birimiyle birlikte bu çalışmalara daha da hız vereceğiz. Yurt içi ve yurt dışı olarak gerçekleştireceğimiz projeler gençlerimizin eğitimi kapsamında da önemli bir yer tutacağı kanaatindeyim. Burada öğrenecekleri bilgi ve birikimleri mesleki yeterliliklerinde kullanabilecekler. Bakanlığımız ve il müdürlüğümüz gençlerimizin spor aktivitelerinin yanı sıra eğitim ve öğretim alanında gerçekleştirmek istedikleri hayallerini gerçeğe dönüştürecek projelere her türlü desteği vermekte ve her zaman sizlerin yanınızda olmaya devam etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının sizlere ve İslam Alemine hayırlar getirmesini, kalbinizden sevginin, hoşgörünün ve merhametin eksilmemesini temenni ederim.” dedi.