BARTIN (AA) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, "Milletimiz 1 Kasım’da CHP ve MHP’nin uzlaşmaz tavrına sandıkta cevap verecek, ‘istikrar’ diyerek yüzde 41 oyumuzu yüzde 50’nin üzerine çıkaracak" dedi.

Tunç, partisinin Kültür Merkezi’nde düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, 7 Haziran seçimleri sonrasında partilerinin hükümet kurulması için elinden gelen gayreti gösterdiğini, bu iyi niyete karşılık muhalefet partilerinin kırmızı çizgiler ve çeşitli şartlar öne sürerek elini taşın altına koymaktan kaçtığını söyledi.

CHP ve MHP’nin siyasi çıkarlarını milletin çıkarından önde tuttuğunu savunan Tunç, şöyle konuştu:

"1 Kasım’dan sonra AK Parti tek başına iktidara gelecektir. Milletimize bir gün değil, bir dakika bile israf ettirmeyeceğiz, hizmete devam edeceğiz. Ülkemiz 13 yıllık kalkınma, ilerleme, demokratikleşme hamlesine tekrar geri dönecek, kriz ortamı ortadan kalkacaktır. İnşallah terörü de sona erdirdiğimiz yeni bir döneme adım atacağız. Terörden siyasi hesap yapanlar var. ‘Terör başladı, 1 Kasım’da AK Parti puan kaybedecek’ diye pusuda bekleyenler var. Milletimiz artık neyin ne olduğunu, terörü destekleyen grupların kim olduğunu çok iyi biliyor. Milletimiz 1 Kasım’da ya 90’lı yıllardaki koalisyon günlerine, faili meçhullere, enflasyonun azdığı günlere, krizlere, hastanede saatlerce kuyruk beklediği günlere geri mi dönecek yoksa 2023 hedeflerine kapı mı aralayacak bunun cevabını verecek. Milletimiz 1 Kasım’da CHP ve MHP’nin uzlaşmaz tavırlarına sandıkta cevap verecek, ‘istikrar’ diyerek yüzde 41 oyumuzu yüzde 50’nin üzerine çıkaracak."