Şırnak'ın Cizre ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasındaki çatışmada 3 terörist öldürüldü, 9 terörist yaralandı. Çatışma alanındaki yaralı teröristler, Cizre Belediyesine ait cenaze araçları ve ambulansla bölgeden alınırken, terörist cenazesinin bulunduğu bir tabuttan tabanca çıktı.



ÇATIŞMADA 9 TERÖRİST YARALANDI

Cizre'de bölücü terör örgütüne yönelik düzenlenen "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci" operasyonu sürüyor. TSK ve emniyet unsurlarının müşterek harekatında güvenlik güçleri teröristlerle sık sık sıcak temasa giriyor. Bu kapsamda teröristlerin yoğun olarak bulunduğu Cudi Mahallesi'nde bir grup teröristle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada 3 terörist öldürüldüi, 9 terörist ise yaralandı. Çatışmada olay yerinin yakınlarında yürüyüş yapan gruptakiler ve İMC TV kameramanı Refik Tekin de yaralandı.





SİLAH BULUNDU

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre çatışma alanındaki yaralı teröristler, Cizre Belediyesine ait cenaze araçları ve ambulansla çatışma bölgesinden kaçırılmaya çalışıldı. Yaralılar ve terörist cenazeleri güvenlik güçlerinin kontrolünde Cizre Devlet Hastanesine getirildi. Terörist cenazelerinin bulunduğu bir tabutta, güvenlik güçlerinde bir tabanca ele geçirildi.