23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, koltuğunu 8. Sınıf öğrencisi Melisa Basut’a devretti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi İzmir’in Buca ilçesinde de coşkuyla kutlandı. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da, temsilen makamını 8. Sınıf öğrencisi Melisa Basut’a devretti. Küçük Başkan, ilk olarak yatırımları okullardan başlatacağını ifade etti.
Küçük başkanın ilk olarak eğitim alanında yatırımlar yapacağını söylemesinin heyecan verici olduğunu dile getiren Piriştina, “Bunların dikkate alınması, gerek personel açılısından gerekse kentte yaşayan hemşehrilerimiz açısından çok önemli. O yüzden hizmete eğitimden başlamış olmak gerçekten çok kıymetli. Küçük başkanımıza çok teşekkür ediyorum ve yarının teminatı olan çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" diye konuştu.
Başkanlık teslim töreninin ardından Piriştina, Buca Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, Ulaştırma Albay Ergünay Koçoğlu ve Buca İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Okur ile birlikte Buca Stadı’ndaki kutlamalara katıldı.