Azat YILDIZ/ İZMİR, () - İZMİR'de Milli Eğitim Müdürlüğü yaptıktan sonra özel okullarda üst düzey görevlerde bulunan Behçet Yavuz, kızının ölümüyle sarsıldı. Yavuz, bir süredir tedavi gördüğü öğrenilen kızının ölüm haberini dostlarıyla, kendi sosyal medya hesabından, 'Canımda candı. Meleğim, bebeğimdi. Kanatlanıp uçtu gitti. Mekanın Cennet olsun. Canım kızım, biriciğim' sözleriyle paylaştı. 
Hatay semtinde geçen salı saat 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, bir süredir tedavi için İzmir'de oturan 31 yaşındaki Sıla Yavuz, evinde yakınları tarafından ölü olarak bulundu. Yavuz'un cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 
ACI HABERİ BABASI DUYURDU
Sıla Yavuz'un, acı haberini ise İzmir'de Milli Eğitim Müdürlüğü yaptıktan sonra özel okullarda üst düzey görevlerde bulunan babası Behçet Yavuz, dostlarına duyurdu. Kızının ölümüyle sarsılan Behçet Yavuz, kendi sosyal medya hesabından acısını, 'Canımda candı. Meleğim, bebeğimdi. Kanatlanıp uçtu gitti. Mekanın Cennet olsun. Canım kızım, biriciğim' sözleriyle anlattı.

FOTOĞRAFLI