Heri Haber ve Alaca Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa ve Leyla Külcü’nün oğlu Kutay Külcü, Ali ve Kitabiye Şenel çiftinin kızı Sibel Şenel ile dünya evine girdi.
Genç çiftler için Özdoğanlar Düğün Salonu’nda yapılan düğün törenine AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkan Yardımcıları Turhan Candan ve Alper Zahir, Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, CHP İl Genel Meclisi Üyesi Yıldız Bek, AK Parti eski Merkez ilçe Başkanı Mustafa Köse ile çok sayıda davetli katıldı. Genç çiftin nikâhını Belediye Başkanı Muzaffer Külcü kıyarken, nikah şahitliklerini milletvekili Uslu ve il genel meclis üyesi Yıldız Bek yaptı.
Külcü çiftine mutluluklar dileyen Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Evlilik müessesi önemli bir hadisedir. Bir ömür birbirlerine ve sevgililerine sahip çıkmalarını temenni ediyorum. Allah Mesut etsin. Bir yastıkta kocatsın. Hayırlı evlatlara sahip olsunlar” dedi.
AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu ise, Külcü ve Şener alilerinin iki bayramı bir arada kutladığını belirterek, “İnşaallah bir ömür boyu mutlu olurlar. Boy boy çocukları olur. Hem milletimiz hem devletimiz için inşallah güzel çocuklar yetiştirirler. Gelin hanım geleneğe uyup damadın ayağına bastı ama ben bu genç kardeşlerimize şunu tavsiye ediyorum ki, birbirinizin ayağına basın ama damarına basmayın çünkü mutlu olmanın yolu budur. Darısı diğer tüm bekarların başına” ifadelerini kullandı.