Bayram dolayısıyla Ankara’dan ziyarete geldiği annesinin evinde banyoya giren ve elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden Uğur Sarıkaya toprağa verildi.
Merkeze bağlı Atatürk Mahallesi Bayraktar Caddesi’ndeki bir evde dün gece meydana gelen olayda, bayram dolayısıyla Ankara’dan eşi ve çocukları ile birlikte Karabük’e annesine ziyarete gelen Uğur Sarıkaya (42), evde yaptığı tamirattan dolayı yorulunca girdiği banyoda şofbenin kısa devre yapması sonucu elektrik akımına kapıldı. Olayı fark eden anne Vasfiye Sarıkaya (60) telaşla oğlunu kurtarmaya çalışırken kendisi de akıma kapılmıştı.
Kalbi duran ve 112 ekibi tarafından yoğun mücadele sonrası yeninden hayata dönen Uğur Sarıkaya, kaldırıldığı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sabaha karşı hayatını kaybetmişti. Sarıkaya’nın cenazesi Ankara Adli Tıp Kurumunda otopsisi yapıldıktan sonra Karabük’e getirilerek ikindi namazına müteakip Atatürk Mahallesi Merkez caminde kılınan cenaze namazının ardından Karabük köyünde toprağa verildi.
Öte yandan oğlunu kurtarmaya çalıştığı sırada kendisi de akıma kapılan anne Vasfiye Sarıkaya’nın ise yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği kaydedildi.