Yağışlı ve soğuk hava etkisini sürdürürken sıcaklıkların ne zaman artacağı merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Samsun'daki 5 Mayıs Perşembe gününün (yarın) hava tahmin raporunu paylaştı. İşte Samsun'un yarınki hava durumu...


Yapılan son değerlendirmelere göre; bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Tokat çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

SAMSUN HAVA DURUMU

HAVA SICAKLIĞI: İç kesimlerde 4 ila 6 derece azalması bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.


KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Tokat çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

5 MAYIS PERŞEMBE SAMSUN HAVA DURUMU 
Samsun'da 5 Mayıs Perşembe günü (yarın) parçalı ve çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere, aralıklı yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Hissedilen en yüksek hava sıcaklığı ise 14 derece olacak. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.