Metin Faruk TAMER/ GAZİANTEP, () - GAZİANTEP Büyükşehir Belediyespor’un teknik direktörü Hakan Kutlu, karşılaşmanın hakeminin hatalı kararlar verdiğini söylerken, Boluspor’un teknik direktörü Cüneyt Karakuş ise karşılaşmada elde ettikleri 1 puandan dolayı oyuncularını kutladı. 
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, maça kötü başladıklarını ifade ederek, "8 maçın en kötü Gaziantep Büyükşehir Belediyesiydi, ilk yarı böyle devam etti. İlk yarıda rakibimizin bizden daha etkili geldiği anlar oldu, ama ikinci yarı galibiyete yakın taraftık. Maçı galibiyetle bitirmemiz gerekiyordu. Bugüne kadar ben hakemler hakkında konuşmadım. Nedense bizim maçımıza verilen hakemlere bu ligin tecrübesi başlattırılıyor. Malatya maçı da bu ligde ilk defa görev yapan bir hakemle yönetilmişti. O hakemden de biz çok şikayetçiydik. İkinci yarıya bakıldığında kazanmamız gereken bir maçtı" dedi. 
Boluspor’un çalıştırıcısı Cüneyt Karakuş ise alınan bir puandan ötürü oyuncularını kutlayarak şöyle dedi: "Benim için ilk deplasman maçıydı. İlk deplasman maçında ligin üst sıralarında yer alan Gaziantep Büyükşehir ile oynamak benim için zordu. Milli takım arasından dolayı iyi çalıştığımızı düşünüyorum. O arayı iyi değerlendirdik ve rakibimize de iyi çalıştık. Oyuncularımız da bu maça konsantre oldu. Bir çıkış vardı, bunu iyi futbolla devam ettirmek istiyorduk. Maçın birinci devresinde iyi oynadık. Bunun dönüşümlü olduğunu da her zaman biliyorduk. Maçın ilk devresinde goller bulabilseydik çok daha farklı bir durum ortaya çıkardı, çünkü ev sahibi takım avantajını kullanacaktı. İkinci devre bizde konsantrasyon kaybı oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

FOTOĞRAFLI