Başkan Vekili Savaş Boyar'ın 55. yaş gününü ailesi ve dostları ile Merve Temiz Organizasyonevinde kutladı. Sürprizle karşılaşan Boyar, ''En güzel hediye bana Samsunspor'un şampiyonluğu olur'' dedi

ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUM

Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekili Savaş Boyar'ın 55. yaş günü ailesi ve dostları tarafından organize edilen sürpriz doğum günü ile kutlandı. Merve Temiz Organizasyonevi'nde yapılan sürpriz doğum gününde Başkanvekili Boyar'ın yeni yaş gününü ailesi ve dostları kutladı. Başkan Vekili Boyar, "Böyle güzel bir organizasyon için hayat arkadaşıma ve dostlarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu yıl bana doğum günü hediyesi olarak şehrimizin markası Samsunsporumuz şampiyon olur" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Vekili Boyar, "Başkanımız Yüksel Yıldırım'dan çok anlamlı ve duygu yüklü bir mesaj aldım. Başkanımız Yüksel Yıldırım, "Hep birlikte güzel projelere imza atacağız. Sana sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum. Samsun'da güzellikleri beraber gerçekleştireceğiz" dedi. Doğum günümü kutlayan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'a eğitim kurumlarım başkanı Enver Yücel'e, aileme, değerli dostlarıma, Samsunumuzun markalası Samsun Medya Grubu yönetim kuruluna ve çalışanlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.