SAMSUN'un Bafra İlçesi'nde trafik kazasında yaşamını yitiren İbrahim Abdurrahmanoğlu, ölümünün 10'ncu yılında arkadaşları tarafından mezarı başında anıldı.
Bafra İlçesi'nde 10 yıl önce özel bir şirkette çalışırken, geçirdiği trafik kazası sonucu ölen İbrahim Abdurrahmanoğlu, mesai arkadaşları tarafından unutulmadı. Her yıl Türkiye'nin dört yanından gelerek Bafra Asri Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret eden arkadaşları Abdurrahmanoğlu için dua edip ailesini ziyaret etti. Arkadaşlarının her yıl düzenli olarak oğlunun mezarını ziyaret ettiğini söyleyen baba İrfan Abdurrahmanoğlu, "Oğlumun mesai arkadaşları ölümünün birinci yıldönümünden bu güne kadar, her zaman beni telefonla arayarak, zaman zaman da ziyaretime gelerek, bize moral verdiler. Bu yılda, yine aramızdalar. Ne kadar vefalı olduklarını gösteriyorlar. Hepsine ailem adına, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Ziyarete Samsun'un yanı sıra, Ankara, Ordu, Trabzon, Giresun, Sinop, Amasya ve Sivas'dan gelen 20 kişi, yapılan duaların ve ziyaretlerin ardından Bafra'dan ayrıldı.

FOTOĞRAFLI