10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti ile Sümerpark AVM tarafından düzenlenen bowling turnuvasında gazeteciler stres attı.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Denizlili gazeteciler, Denizli Gazeteciler Cemiyeti ile Sümerpark AVM tarafından düzenlenen bowling turnuvasında bir araya geldi. Sümerpark AVM Joypark’ta yapılan ’1.Sümerpark Medya Bowling Turnuvası’na Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, Sümerpark AVM Genel Müdürü Zorhan Sancar, Sümerpark AVM Müdürü Mustafa Süzen, Joypark yetkilileri ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyeleri katıldı.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü resmiyetin dışında farklı etkinlikler ile kutlamayı düşündüklerini belirten Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde dahi çalışan meslektaşlarımızı, bir nebze de olsa günün stresinden böyle bir etkinlik ile uzak tutabildiysek ne mutlu bizlere. Bizlere bu imkanı sağlayan Sümerpark AVM yetkililerine teşekkür ederiz. Tüm meslektaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım" dedi.
Konuşmaların ardından takımlar oluşturularak turnuva başladı. Takımlar yaptıkları atışlarla turnuvada birinci olmak için yarışırken, dereceye giren takımların ödüllerini Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol ile Sümerpark AVM Genel Müdürü Zorhan Sancar verdi.